Политика за поверителност

Интернет сайt с адрес: www.athenauni.com се притежава и управлява от „Атина Аппс“ ЕООД, вписано в Търговския регистър с ЕИК: 204061020, със седалище и адрес на управление: гр. София, ул. “Лешникова гора” № 17, вх. А, наричан по-долу и с името Athenauni.com, (или Администратор), в съответствие с разпоредбите на Закона за защита на личните данни, Регламент 2016/679 на Съвета и ЕП и свързаната правна уредба.

Настоящата Политика за поверителност има за цел да Ви информира за начина, по който се обработват Вашите лични данни, както и за Вашите права. „Атина Аппс“ ЕООД запазва правото си да променя Политиката за поверителност по всяко време, за което ще Ви информира по подходящ начин.

„Атина Аппс“ ЕООД не обработва лични данни на лица под 18 години, без съгласието на техните родители или законни представители. В случай, че сте лице на възраст под 18 години, моля да ползвате този сайт само с изричното съгласие на родител. В случай, че този сайт се ползва от лица под 18 год. възраст, за изрично съгласие на родител, ще се приеме извършването на плащане с дебитна/кредитна карта.

„Атина Аппс“ ЕООД се стреми да Ви предостави достъпна и полезна информация на сайта. Чрез обработката на Вашите лични данни и при спазване на тяхната поверителност, ние подготвяме съдържание, което би могло да съответства на Вашите потребителски предпочитания. „Атина Аппс“ ЕООД използва личните Ви данни единствено за целите, за които са събрани – да се свърже с Вас и да отговори на конкретните Ви запитвания, да създадете профил за да можете да ползвате предоставяните от нас услуги, както и да ви се предоставя актуална информация.

Сигурността на сайта се постига чрез технически и организационни мерки срещу загуба, унищожаване, проникване, изменение или разпространение на Вашите данни от неоторизирани лица.

Лични данни, които обработваме

За да използвате този сайт се изисква да се регистрирате или да предоставяте лична информация. Събираме от Вас лична информация само когато ни я предоставите доброволно – например при попълване на формата за контакт на сайта, при регистрация за ползване на услугите, които предлагаме, или когато се абонирате за получаването по електронна поща на актуални новини и информационни услуги. Личната информация може да включва данните Ви за контакт, като например име, телефонен номер, адрес на електронна поща и информация и история на плащанията, които сте извършили към нас.

Начините за събиране на лична информация, които Администратора използва са както следва:

  • форма за контакт, чрез която се обслужват Вашите запитвания направени на този сайт;
  • форма за регистрация за ползване на услугите, които предлагаме;
  • електронна поща.

Администраторът използва данните Ви само за целите, за които се събират. При обработката на Вашите запитвания и когато използвате услугите на нашият сайт, ние понякога използваме подизпълнители, които получават само необходимите за случая данни.

Администраторът никога не прехвърля, продава или разменя Вашите данни за маркетингови цели на трети страни.

Предоставените от Вас данни се използват за следните цели:

  • за идентификация;
  • за да ви добавим като абонат на платена услуга;
  • за изпращане на информация към Вас относно актуални предложения, новини и полезна информация предоставяна от Администратора, в случай че сте се абонирали за получаване на актуални новини и информационни услуги и за други маркетингови комуникации от Администратора;
  • за да отговорим на Ваши конкретни запитвания, когато преценим, че можем да Ви отговорим.

В случай, че сте се съгласили да получавате актуални новини и информационни услуги и други маркетингови комуникации от Администратора, ние използваме Вашата електронна поща, за да Ви изпращаме периодично информация за нашите актуални предложения за услуги, кампании и друга любопитна и актуална информация.

На интернет сайта на Администратора е възможно от време на време да се публикуват съобщения за игри, промоции, анкети и кампании, в които имате право да участвате, както и препратки към такива активности. Администраторът използва предоставената от Вас информация само в случаите, които сте се съгласили да участвате в тези активности, за да осъществим контакт с Вас.

Събраната информация се обработва от Администратора единствено с цел предоставяне на избрани от Вас услуги и осъществяване на връзка с Вас. След постигане на целта, за която сме събрали Вашите лични данни, ние се задължаваме незабавно да ги унищожим, освен в случаите, в които е налице друг определен от закона срок за тяхното съхранение.

В случай, че се абонирате за платени услуги, за които извършвате плащане с кредитна/дебитна карта за разплащания личните Ви данни, както и данните за използваната карта се събират и обработват от платежен оператор Braintree A PayPal Service. За това как се пазят Вашите данни можете да научите повече на страницата им за защита на лични данни . Ние не разполагаме и не държим информация за Вашата кредитна/дебитна карта, както и не обработваме или оперираме с такава. Към нас пристига само и единствено информация за Вас необходима ни за осчетоводяването на всяко едно извършено плащане, поради което не носим отговорност за сигурността на данните на Вашата кредитна/дебитна карта.

Вашите права

В случай, че сте предоставили Ваши лични данни на Администратора чрез този сайт, Вие разполагате със следните възможности по всяко време:

  • право на достъп до личните Ви данни, обработвани от Администратора, които можете във всеки един момент да изтеглите сами, след като посетите профила си;
  • право да искате извършването на подходящо коригиране, заличаване или блокиране на личните Ви данни и правото да възразявате по всяко време срещу обработването на личните Ви данни, когато има законни основания за това;
  • право да откажете обработване на личните Ви данни за целите на получаване на актуални новини и информационни услуги и други маркетингови комуникации и др.;
  • право на жалба до Комисия за защита на личните данни, ако считате че са нарушени Вашите права за защита на данните.

В случай, че желаете да упражните правото си на достъп, коригиране или отказ от получаване на информационен бюлетин и други маркетингови комуникации, може да се свържете с нас чрез изпращане на електронно съобщение на контактната ни форма ТУК.

Бисквитки – „cookies“

За повече информация относно „бисквитките“, които ползваме бихте могли да се запознаете с Политика за използване на „бисквитки“.

Администраторът не носи отговорност, ако интернет браузъра, който ползвате не поддържа функциите за контрол на употребата, отказ от запаметяване или изтриване на запаметени бисквитки. В случай, че забраните запаметяването на бисквитки или изтриете запаметени вече такива в зависимост от вида им е възможно да се наруши функционирането на сайта или същия да бъде със затруднение, ето защо Ви препоръчваме да пазите на сигурно място данните Ви за достъп до сайта като имейл и парола.

Google Analytics

Сайтът използва Google Analytics – уеб базирана услуга предоставена от Google Inc. (“Google”). Google Analytics използва бисквитки, които се запаметяват на Вашия компютър. Бисквитките позволяват тематизация и персонализация на съдържанието чрез изготвяне на доклади и анализ на активността Ви при посещение на сайта.

Информацията, която бисквитката генерира за Вашата активност на сайта (включително и Вашия IP адрес) се прехвърля и запазва на Google сървър в САЩ. Google предоставя данните или възлага обработването им на трети лица само, ако това е подходящо и доколкото действащото право не забранява това.

Google не обвързва Вашия IP адрес с други данни, които обработва. Анонимността на Вашия IP адрес на сайта се постига чрез кодиране в рамките на държавите членки на Европейския съюз и държави страни по Споразумението за Европейското икономическо пространство. По изключение пълният IP адрес може да бъде прехвърлен на Google сървъра в САЩ и съкратен там.

Социални мрежи

Достъпът Ви до социалните мрежи като Facebook и Instagram предвижда отделна регистрация и приемане на общите условия на тези сайтове. Администраторът на този сайт не отговаря и не носи отговорност за защитата на личните Ви данни при приемането на общите условия на такъв род социални мрежи. Моля да се запознаете подробно с общите условия на тези сайтове, преди да решите да ги ползвате.

Контакти за въпроси

В случай, че имате въпроси относно начина, по който обработваме личните Ви данни или свързани въпроси, моля свържете се с нас по някой от следните начини:

  • Пишете ни на контактната ни форма ТУК.
  • Изпратете писмо на: гр. София, ул. “Лешникова гора” № 17, вх. А

За контакт с Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 2,
тел.: (02) 940 20 46, факс: (02) 940 36 40
Email: [email protected], [email protected]
Уеб сайт: www.cpdp.bg